Zece reguli privind relatia angajator-angajat pentru a conduce cu succes o mica afacere

Tocmai ai trecut printr-un accident grav de masina. Ai multe rani interne si maxilarul rupt. Vei sta in spital cel putin o luna. Maxilarul tau este cusut astfel incat nu poti sa folosesti telefonul. Va merge afacerea ta bine pana cand iti vei reveni? Vor fi clientii tai serviti cum se cuvine cat timp vei lipsi? Daca tocmai ai avut o dezamagire cu privire la aceasta posibilitate, urmatoarea lista te poate ajuta. Informatiile de mai jos, daca vor fi aplicate, te vor scuti de un stres, vor mari productivitatea afacerii, si-ti vor permite sa-ti iei vacanta pe care o meriti cu prisosinta. Iata care sunt primele 10 lucruri pe care le poti face pentru ca afacerea ta sa mearga fara probleme.
Continuarea Zece reguli privind relatia angajator-angajat pentru a conduce cu succes o mica afacere

Combaterea saraciei in zonele rurale

Sărăcia este persistentă în zonele rurale din România, fiind asociată îndeaproape cu grupurile dezavantajate, cu acces limitat la oportunităţi de îmbunătăţire a veniturilor şi de reducere a sărăciei. Există o mare nevoie de a sprijini populaţia din zonele rurale prin oferirea de cursuri şi specializări de scurtă durată în vederea perfecţionării şi dobândirii de cunoştinţe şi abilităţi noi. De asemenea complementaritatea cu alte fonduri este importantă.
Continuarea Combaterea saraciei in zonele rurale

Cautarea a unui loc de munca

Cautarea efectiva a unui loc de munca implica anumiti pasi care trebuie urmati. A reusi sau a nu reusi in acest demers depinde de importanta acordata sfaturilor de mai jos.
1.Adaptarea CV-ului la piata si la profilul vostru
Redactarea CV-ului este o etapa foarte importanta si trebuie tratata cu maxima atentie. Document esential pentru angajator, CV-ul va constitui si suportul principal pentru viitorul interviu de angajare. Concis si complet, CV-ul trebuie sa contina elementele esentiale cautate de angajator.
Continuarea Cautarea a unui loc de munca

Modalitati de reducere a somajului in zonele rurale

Pentru cresterea ratei de participare a fortei de munca si combaterea inactivitatii, manifestata pe piata muncii, sunt necesare masuri de flexibilizare echilibrate ce vizeaza programe eficiente de invatare pe parcursul intregii vieti, incurajarea mobilitatii fortei de munca care sa faciliteze conversia profesionala, cunoasterea drepturilor si obligatiilor pentru populatia aflata in somaj sau care isi cauta efectiv loc de munca. Continuarea Modalitati de reducere a somajului in zonele rurale