”Sustenabilitatea și transferabilitatea în mediul rural”

În 7 iulie 2015, a avut loc, la Timișoara, ”Conferința de sustenabilitate și transferabilitate cu participare locală, regională, interregională și trasnațională”, din cadrul proiectului ”Competitiv Rural”- Măsuri de asigurare a sustenabilitații zonelor rurale și ocupare a forței de muncă, derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany în parteneriat cu Unitatea Administrativ Teritorială Checea și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Timiș. Continuarea ”Sustenabilitatea și transferabilitatea în mediul rural”

Antreprenoriatul în România

Antreprenorii declara faptul ca, exista un barometru care masoara perceptiile asupra antreprenoriatului din Romania. Educatia si formarea antreprenoriala a inregistrat o evolutie pozitiva in 2014. De asemenea o evalutie pozitiva a beneficiat si ajutorul oferit de organizatiile specializate in dezvoltarea antreprenoriatului. In baza aceluiasi barometru (“Antreprenorii vorbesc- barometrul antreprenoriatului romanesc 2015”), din numarul total de firme la sfarsitul lui martie 2015, peste 64% sunt societati cu raspundere limitata(SRL) care au in medie un asociat, 91% societatile cu raspundere limitata fac parte din categoria microintreprinderilor avand 2 salariati. Cele mai multe SRL sunt in Bucuresti si judetul Cluj. Continuarea Antreprenoriatul în România

COMUNICAT DE PRESĂ – Conferinţa de sustenabilitate şi transferabilitate în scopul motivării şi mobilizării persoanelor din mediul rural.

Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Unitatea Adminitrativ Teritorială Checea, organizează, marţi 7 iulie 2015, de la ora 10,00, la Hotel Boavista, din Timisoara, str. Aleea F.C. Ripensia, nr. 7A, „Conferinţa de sustenabilitate şi transferabilitate în scopul motivării şi mobilizării persoanelor din mediul rural.” Continuarea COMUNICAT DE PRESĂ – Conferinţa de sustenabilitate şi transferabilitate în scopul motivării şi mobilizării persoanelor din mediul rural.