FII ACTIV! FII COMPETITIV!


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/sites/bethany.ro/public_html/competitiv/wp-includes/formatting.php on line 3712

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/sites/bethany.ro/public_html/competitiv/wp-includes/formatting.php on line 3712

O ”Bursă a locurilor de muncă” în mediul rural este o raritate și pentru mulți de nerealizat. Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Primaria Comunei Checea și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Timiș au reușit să aducă față în față angajatori și persoane în căutarea unui loc de muncă, beneficiari ai proiectului Competitiv-Rural. Numărul mare de participanți a demonstrate utilitatea proiectelor și în zone dezavantajate.

Primarul din Checea,Dorin Liviu Birdean:
”Mă bucur că la Checea s-a organizat pentru prima dată o bursă a locurilor de muncă, atât de necesară. Dacă oamenilor li se oferă șansa unor cursuri de calificare, sau pregătire, este un mare avantaj pentru comunitate și administrația locală.
Mulțumesc ”Fundației Serviciilor Sociale Bethany”, că ne-au ales ca parteneri !”

Flavia Popovici, expert campanii în proiectul Competitiv Rural, primăria Checea:
”Schimbarea vine din noi înșine!!
A meritat fiecare moment în acest proiect. Mulți locuitori din comună s-au interesat de oportunități și mulți au devenit beneficiari ai proiectului, au urmat cursuri de inițiere și calificare/recalificare, unii și-au găsit și de lucru. Sunt mândră că împreună cu echipa am reușit să facem ceva pentru ei.”